![]() |
|
BELÇİKA - SENNEK - A Matter Of Time - Baskı Önizleme +- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com) +-- Forum: GÜNCEL (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: EUROVISION 2018 (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=30) +--- Konu Başlığı: BELÇİKA - SENNEK - A Matter Of Time (/showthread.php?tid=180) |
BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - Yekaye - 05-03-2018 Çok güzel Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - TitaN - 05-03-2018 Çok güzel gerçekten. BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - halil - 05-03-2018 Güzel iş çıkarmışlar. Bu yıl şarkıların çoğu güzel zaten... Cvp: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - buraks - 05-03-2018 Bayağı beğendim ben de. Güzel bir şarkı olmuş. Sahnesini şimdiden merak ediyorum. RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - gentedimare - 05-03-2018 Muhteşem bi şarkı. Belçika su gibi geldi ohhh beee !!! RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - Hysteria - 05-03-2018 Ölüyorum zevkten... Mü-kem-mel... Belçika an itibariyle zirveme yerleşti, sorry Finland... 2 sene üst üste Belçika'yı mı desteklicem noluyo
RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - gentedimare - 05-03-2018 Orgazmik )
RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - TTR - 05-03-2018 Uyudum uyandım yine süper yine birinci RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - Uluhandro - 05-03-2018 Güzel hatta çok sağlam şarkı ama diğerlerinin arasında işi kolay değil. RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - gentedimare - 05-03-2018 İtiraf ediyim bugün 5 kere dinlemişimdir. Çok tatlı şarlı yaaa RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - taifung - 05-03-2018 Şimdi dinliycem ama... Bir baktım herkes beğenmiş görünüyor... Ama bir bakıyorum yeni Osman gentedimare günde 5 kez falan dinlemiş orgazm olmuş.. bu sefer de korkuyorum boktan bişey olacak diye... Bakayım açayım neler olacak
Cvp: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - taifung - 05-03-2018 Gerçekten de çok iyiymiş... Nakarat değil de aslında diğer kısımlarına bayıldım ben. Eurovision'da son yıllarda alınan sonuçlara, evrildiği noktaya falan baktığımızda... Üstüne bir Belçika'nın son dönemde dikkat çeken asılması... Seneye Brüksel olmaması için bir sebep yok... Meraktayım... RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - suioeir - 05-03-2018 Belçika’nın bu şarkıyla kazanmasının imkanı yok. Taş çatlasa ilk 5’i zorlar ama bence o da şüpheli. Kazansalar geçen sene kazanırlardı yahu yapmayın. Geçen seneye göre daha yavan bir şarkı bu. BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - Hysteria - 05-03-2018 Ben sanırım 5 değil 55 kere dinledim bugün BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - SiruSho - 05-03-2018 Bi Rhythm Inside degil SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - gentedimare - 05-03-2018 (05-03-2018, Saat: 19:11)taifung Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi dinliycem ama... RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - taifung - 05-03-2018 Vay beee dinledikçe bu da aşk yaşatıyor. Amy Winehouse neredeyse... Bence bu şarkı neredeyse bir James Bond şarkısı kıvamında ilerlerken nakaratta başka bir şey oluyor. Bence orada bozuluyor. Ben nakaratını sevmedim sadece. Belçika'ya noldu böyle ya? Son 4 seneki şarkılarından albüm yapsan, oha derler yani insanlar... RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - taifung - 05-03-2018 Ve düşünün... Şöylesi bir ülke bu yarışmayı bugüne kadar sadece, jö mö jö mö lavi gibi bir saçmalıkla kazandı sadece Şaka gibi.
Cvp: RE: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - halil - 05-03-2018 (05-03-2018, Saat: 23:00)taifung Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ve düşünün... Şöylesi bir ülke bu yarışmayı bugüne kadar sadece, jö mö jö mö lavi gibi bir saçmalıkla kazandı sadece Yapma lütfen Tayfun senin o jö mö jö mö lavi dediğin saçmalık, zamanının hit şarkılarından bir tanesiydi!
Cvp: BELÇİKA - Sennek - A Matter Of Time - halil - 06-03-2018 Ve bu muhteşem şarkının video klibi...
|